Inauguram sectiunea „Hai Sa Mancam”

Ce vom citi si vedea aceasta sectiune cred ca va imaginati: locuri unde eu, familia si prietenii mei am mancat si ne-am simtit bine si de ce nu, poate, si niste retete de bucate delicioase.

Primul loc pe despre care voi spune cateva cuvinte este restaurantul Il Cantuccio, fost „La Pergola” pe care noi il frecventam destul de des, situat intre Autogara Filaret si Parcul Carol. Ambianta este placuta si primitoare. Pe timpul verii va recomand terasa care este foarte frumos amenajata. Lista de bucate este pentru toate gusturile: pornind de la pizza, diverse paste la cuptor (al forno), continuand cu salate speciale si cu ciorbe si supe, apoi cu diverse preparate romanesti, italienesti sau din alte parti ale lumii gen pui italienesc, pui spaniol sau cotlete de berbecut cu mamaliguta – preferatele mele, friptura cam din toate tipurile de carne si terminand cu delicioasele clatite denumite dupa melodiile trupei Holograf (Ochii Tai, Te voi iubi mereu, etc). Bucatele sunt gustoase si in portii indestulatoare.

Va recomand cu caldura acest loc unde noi ne-am simtit si mancat bine.

Sfat! Daca doriti sa va duceti iubita, iubitul sau pe oricine altcineva intr-o zi speciala acolo, va recomand sa va faceti rezervare din timp pentru ca s-ar putea sa aveti surpriza sa nu gasiti mese libere.