Mittenwald, 31 iulie 2014, tot pe ploaie

Daca ne petrecem vacantele prin Austria sau Germania, de fiecare data incercam sa trecem macar o zi, sau doua daca este posibil, prin Garmisch-Partenkirchen si Mittenwald, oraselele noastre preferate din Bavaria. Ne luam cazare prin booking.com cat mai aproape posibil. Anul trecut am stat in Scharnitz, anul asta in Leutasch, ambele localitati din Austria aflate cam la 5-10 Km de Mittenwald. Iar de la Mittenwald pana in Garmisch mai sunt inca 20 de Km. Distante destul de scurte pentru noi si care pot fi parcurse repede cu masina.

Daca anul trecut am vizitat Mittenwald intr-o zi ploioasa, se pare ca nici anul asta nu am scapat. Cel putin in cursul diminetii. Am ajuns cam la 10 dimineata acolo, pe o vreme de zici ca era toamna, nu mijlocul verii. Nicio problema pentru noi, tot ne-am plimbat vreme de aproape doua ceasuri pe stradutele lui, printre casutele pe care le admiram ori de cate ori trecem pe aici.

Asa ca, un set de poze facute in Mittenwald, tot pe ploaie, in continuare. Mai incolo poate le pun si pe cele facute dupa-amiaza, cand a iesit intr-un final soarele.