Hai la Plimbare :O)

Timp liber, distractie si relaxare

Despre

Găsiți aici un jurnal al plimbărilor mele și ale familiei mele prin țara noastră și nu numai. Preferăm munții, un pic și marea, orașele medievale și cetățile. Ne place să aflăm cât mai multe lucruri despre tradițiile locurilor vizitate așa că, dacă ne iese în cale un Muzeul al Satului, nu-l ocolim.

Hailaplimbare.ro este Cutiuța noastră cu Amintiri din locurile frumoase pe care am avut norocul să le vizităm.

Sper să vă dăm idei bune pentru vacanțele voastre.

:O)

Contact: bogdan [at] imidoresc [punct] ro.

 

9 thoughts on “Despre

 1. La Multi Ani si multa sanatate !!! Am vrut sa va intreb daca se poate si aveti placerea sa ma adaugati si pe mine la Blogroll-ul dumneavoastra(asa cum am facut si eu cu blogul dvs).Cred ca nu mai are rost sa scriu mai multe cuvinte de lauda, despre blogul dumneavoastra,atata timp cat eu la adaugat la mine.

  Cu deosebit respect Tudor Becia.

 2. Salut !

  Am si eu un blogg si merg pe acceasi idee (pe unde am fost si ce am vazut si propuneri de-weekend), arunca un ochi si daca vrei putem face schimb de link-uri.

  Mersi,
  Andrei

 3. La Multi Ani si multa sanatate !!! Am vrut sa va intreb daca se poate si aveti placerea sa ma adaugati si pe mine la Blogroll-ul dumneavoastra(asa cum am facut si eu cu blogul dvs).Cred ca nu mai are rost sa scriu mai multe cuvinte de lauda, despre blogul dumneavoastra,atata timp cat eu la adaugat la mine.
  +1

 4. La multi ani! Am citit relatarea ta despre Zugspitze, e tentanta 😉 Eu am ajuns doar pana la baza muntelui… Daca vrei putem face schimb de linkuri, eu cu siguranta am gasit ceea ce cautam pe acest site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: