Mittenwald, dupa ploaie

Daca in cursul diminetii ne-a murat bine de tot ploaia in Mittenwald, dupa-amiaza lucrurile au stat altfel. Ploaia a incetat, norii au plecat si a aparut intr-un final, desi timid si fara prea multa putere, soarele. Destul pentru ca pitorescul orasel bavarez sa prinda viata. Strazile s-au animat, turistii au inceput sa misune peste tot, au aparut chiar si cantaretii bavarezi la terase.


Asa ca, ne-am plimbat si noi mai mult prin orasel, chiar am urcat scarile care duc la telecabina catre Kranzberg. Asa, am vazut Mittenwald-ul de sus. Nu am urcat sus pe munte, pentru ca acolo inca stapaneau norii, plus ca era deja prea tarziu.

Pentru ca nu vroiam sa ne dam dusi, mai ales ca era ultima seara de vacanta in Bavaria, ne-am asezat si noi la o terasa, cu specific italian chiar, unde am mancat niste spaghete delicioase cu busuioc si rosii proaspete. Si, am baut ultima bere bavareza, in Bavaria, pe anul in curs. Pentru ca nu cred ca mai ajung pe acolo in acest an. Poate, cu voia celui de sus, vom ajunge din nou la anul.

Asa ca, imi ramane doar sa va arat cateva imagini surprinse intr-un Mittenwald cu soare.