Time Lapse in Austria

Austria este una dintre destinatiile noastre preferate de vacanta. Pentru ca ne plac Alpii, pentru ca ne plac oraselele mici si cochete pierdute printre vai, pentru ca ador sa conduc pe soselele aflate la peste 2000 de metri altitudine, pentru acolo gasim de fiecare data ceva nou de vizitat, fie ca este un muzeul al satului, un castel sau cine stie ce muzeu, pentru ca… si motivele ar putea continua. Dar si pentru ca de fiecare data am gasit oferte de cazare cu demipensiune la preturi onorabile si in conditii excelente. Si pentru ca mereu ne-am simtit excelent acolo. Si pentru ca au bere buna!

De fiecare data incercam sa vizitam o alta zona. Am fost in Carinthia, in zona Salzburg dar si in Tirol. Anul asta vom merge tot in Tirol, insa vrem sa vizitam zona invecinata cu Italia, in care nu am fost pana acum. Avem deja cateva castele pe lista, plus vreo doua sosele pe culmile muntilor, lista cu obiective turistice este inca deschisa. Daca aveti idei, vi le ascult cu mare placere si interes.

Pana atunci, ma documentez pe internet. Asa am dat de videoclipul asta time lapse din Austria, pe care o sa vi-l arat si voua.

A Taste of Austria from FilmSpektakel on Vimeo.