Hallstatt, 20 iunie 2015

Hallstatt, Austria, este unul dintre oraselele in care vom reveni de cate ori vom putea, chiar in fiecare an. Pentru ca ne place, pentru ca ne simtim bine acolo. Si pentru ca sper ca macar  o data sa prind o zi cu soare, fie vara, fie iarna. Nici de data asta nu am avut noroc, poate data viitoare.

In orice caz, daca treceti pe langa Salzburg si aveti cateva ore libere, sau poate o zi intreaga, abateti-va din drumul vostru si treceti prin acest orasel. Nu o sa va para rau. Drumul dureaza cam o ora din Salzburg si este chiar o placere sa conduci pe el. Acolo veti gasi cu siguranta o parcare, cu plata!!!, unde sa va lasati masina.

Si noi ne-am abatut inca o data din drumul nostru. Si nu ne-a parut rau, chiar daca a fost o vreme destul de posomorata. Am intalnit acelasi Hallstatt, neschimbat, simplu si fermecator, chiar nu am observat nicio schimbare majora in arhitectura orasului.

In schimb parca erau mai multi ca niciodata turisti din Asia, de toate varstele. Si, mai toti,  amatori de kebab. Cred ca turcul din Hallstatt are o afacere tare profitabila.

Deci, cateva imagini facute sambata, 20 iunie 2015, intr-unul dintre oraselele noastre de suflet.