Clipe de relaxare, pe plaja de la Corbu

Copilul era la Eforie Nord în cantonament, așa că ne-am hotărât să mergem și noi o zi la mare pentru a-l aduce acasă. Zis și făcut, am plecat în toiul nopții până la Eforie, l-am luat și apoi am mers pe plaja de la Corbu. Locul nostru preferat pentru plajă, departe de aglomerația litoralului românesc, departe de zgomot și de orice forfotă deranjantă.

Nu mai văzusem de aproape doi ani plaja de acolo dar am constatat că a rămas la fel de liniștită, cel puțin în comparație cu ce se întâmplă pe plajele turistice ale litoralului nostru. Se poate ajunge cu mașina până aproape de plajă dar nu se mai parchează pe drumul de pământ paralel cu aceasta. Mașina a trebuit lăsată într-o parcare cu plată, pentru modica sumă de 5 lei. Nici caravanele și corturile nu mai erau așezate pe plajă, acestea având loc acum pe faleza dinspre combinatul Năvodari.

Am stat vreme de patru ore acolo pe plaja de la Corbu, am stat la soare, am intrat în apa rece a mării, m-am plimbat pe toată plaja. Ne-am relaxat, ne-am odihnit, ne-am încărcat bateriile.

Câteva imagini de acolo, în continuare.