Seefeld, unul dintre cele mai frumoase orășele tiroleze

De Seefeld ne-am îndrăgostit la prima vedere. Sau de la prima oprire. Este unul dintre cele mai frumoase orășele tiroleze prin care ne-am plimbat în vacanțele noastre și în care ne vom întoarce cu drag de fiecare dată. Este așezat în Valea Leutasch, între munți, foarte aproape de Bavaria, oarecum pe drumul dintre Mittenwald și Innsbruck.

Ne-am plimbat pe străduțele lui cu case frumoase și multe hoteluri, pe malul lacului Wildsee, pe unul dintre dealurile care îl înconjoară, am mâncat la una dintre terasele sale centrale, am intrat în numeroasele sale magazine cu suveniruri…

…iar într-o dimineață am asistat acolo la o frumoasă paradă cu bolizi Ferrari. Pentru ca de pe o altă stradă să vedem plecând la plimbare nu mai puțin de opt Porsche.

Clar, Seefeld este una dintre stațiunile tiroleze de lux. După câte am observat, cazarea acolo nu este chiar la îndemâna oricui, fiind destul de scumpă. În orice caz, o plimbare măcar pentru câteva ore prin acest frumos orășel de munte ar fi pe placul oricui.

Alte câteva imagini din acest frumos orășel tirolez Seefeld, imortalizate într-o vacanță superbă de vară, în continuare.