Weekend la Fundata

Dupa o perioada destul de agitata, am decis ca este necesar sa ne incarcam bateriile undeva departe de cotidianul si aglomeratia Bucurestiului. Nu am vrut sa vizitam locuri noi sau sa stam tot timpul in masina. Am preferat sa mergem undeva unde sa avem parte de clipe linistite, pentru relaxare si odihna. Am ales o localitate aflata undeva pe platourile muntilor, Fundata, pe care o stiam deja pentru ca am mai fost acolo de cateva ori.

Nu am ales aceaste locuri doar pentru ca sunt departe de agitatia zilnica pe care o traim ci si din cauza Complexului Padina Ursului la care am mai fost si unde ne simtim intotdeauna aproape ca acasa. Daca puteti si daca vreti intr-adevar un weekend nemaipomenit puteti veni fara regrete aici. De altfel, mai demult, am mai scris despre acesta.

Sunt locuri linistite, in care pensiunile si vilele noi, unele mai aratoase decat altele, unele construite pentru turism, altele doar pentru locuit, salasluiesc alaturi de casele mai vechi ale oamenilor de acolo.  Este un amalgam de nou si vechi, intre case noi si case vechi, intre gospodarii si locuri de recreere, intre viata de la tara si ofertele turistice, care au in comun peisajul blajin, unduit, presarat pe ici pe colo de cate o colina mai ascutita.

Cateva imagini din acest weekend, care surprind mai mult Viata de la Tara din Fundata, pe urmatoarea pagina.