Top 10 – Cele mai citite articole pe hailaplimbare.ro în 2018

2018 a fost un an plin pentru noi, atât în plan personal cât și în materie de plimbări în natură și vacanțe. Drept este că la plimbare și prin vacanțe am plecat mai mult în partea a doua a anului, după ce am scăpat de emoțiile examenului de admitere la liceu al lui puștiulică.

Iar pentru acest micuț jurnal de călătorii a însemnat un plus din punct de vedere al vizitatorilor, traficul fiind poate de trei ori mai mare față de anul precedent. Corect, am fost și mai activ, mai implicat, așa cum nădăjduiesc să fiu și în continuare. Timp liber și buget de plimbări să avem… Și la mai multe articole din toate aceste plimbări și călătorii, cu ajutorul cărora sper să vă dau idei bune pentru vacanțele voastre.

Mulți vizitatori din România ai acestui jurnal de călătorii, dar foarte mulți au venit din Germania și alte țări europene (aproape 30%). Atenție, nu este un blog comercial și nici nu va fi, hailaplimbare.ro va rămâne în continuare un sumar al obiectivelor turistice care ne-au rămas în suflet. Un jurnal cu amintirile deosebite trăite de noi, în familie.

Ce ne-am propus în 2019 în materie de călătorii? În primul rând să revenim în Bulgaria, cât mai curând, să descoperim noi locuri frumoase, să trăim noi experiențe. Atât pe malul Mării Negre, cât și prin munții Bulgariei. De ce nu, ne-am propus o incursiune și în Grecia, ar fi o premieră pentru noi. Pentru că ne-am îndrăgostit de Dolomiți, sperăm să ajungem și pe acolo pentru un sejur de drumeții. Normal, în weekend-uri vom încerca să batem la pas cât de mult se poate munții noștri. Eventual să vizităm și muzeele satului din nordul țării, în care nu am fost încă. Să ne ajute Dumnezeu să vedem cât mai multe locuri deosebite în anul ce va urma. Ceea ce vă dorim și vouă.

Care au fost cele mai accesate/citite articole pe hailaplimbare.ro în 2018?

Locul 10.

Dacă unii preferă să cucerească cele mai înalte vârfuri, noi avem o pasiune pentru lacurile montante. Iar în Alpi le-am întâlnit pe cele mai frumoase.

Locul 9.

Dacă aveți chef de o scurtă plimbare de o zi aproape de București, vă invit la Mănăstirea Turnu Prahova, un loc plin de istorie, ctitorie a lui Vlad Țepeș.

Locul 8.

Unul dintre cele mai frumoase locuri vizitate de noi anul acesta a fost la Balchik, unde ne-am plimbat prin grădinile Palatului Reginei Maria.

Locul 7.

O mulțime de cititori au fost curioși să afle locurile frumoase vizitate de noi în Dolomiți.

Locul 6.

Comana și Delta Neajlovului este un alt loc frumos de care mulți sunt interesați.

Locul 5.

Unele dintre zonele Austriei de care ne-am îndrăgostit au fost Salzburg, Salzkammergut și Styria, în care vom merge cu drag de fiecare dată. Pentru că mai avem o mulțime de obiective turistice de văzut acolo.

Locul 4.

Austria fără Tirol, este ca mâncarea fără sare. Tirolul este una dintre cele mai frumoase și mai abundente în obiective turistice din Austria.

Locul 3.

Munții Pădurea Neagră este una dintre cele mai frumoase și mai interesante zone vizitate de către noi.

Locul 2.

Apreciat a fost și articolul cu tura de o zi pe munte în Munții Piatra Craiului.

Locul 1.

Cuibul Vulturului, Bavaria

Cel mai citit articol din toate timpurile pe acest mic blog de călătorii este cel despre locurile frumoase vizitate de noi în Bavaria. În care, de ce

să nu o recunosc, mai avem multe obiective turistice de văzut și de apreciat.

 

Cam atât momentan. După cum spuneam, sper să revin cât de curând cu impresii de călătorie din alte locuri frumoase, care să merite

și atenția voastră. Să avem un 2019 cu multe plimbări reușite, atât noi, cât și voi!

Mulțumiri prietenilor noștri de pe Facebook dar și celor care îmi vizitează contul de Instagram.